Тернопільські артилеристи відпрацьовують вогневу підготовку

Опубліковано:
25 Вересня, 2020 о 12:13

Тернопільські артилеристи відпрацьовують вогневу підготовку. Про це повідомляють на сторінці 44 окремої артилерійської бригади у Facebook. Свої уміння військовослужбовці  вдосконалюють на полігоні у селі Біла Тернопільського району.

«В підрозділах артилерійської військової частини А3215 проходять заняття з вогневої підготовки. Військовослужбовці відпрацьовують виконання вправ стрільби у різних положеннях.



Слід зазначити, що стрільба з кожного виду зброї має свої особливості, які визначаються в теорії, а також у відповідних правилах і настановах, а постійні тренування, набуття навичок та удосконалення майстерності особового складу дають можливість закріпити вправи вогневих завдань у сучасному бою. Окрім цього армійці продемонстрували добрі результати влучності по рухомих цілях, адже це є перевіркою особистої стрілецької підготовки та складання заліку щодо виконання вправ стрільби», – повідомляють на сторінці бригади.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #військо, #навчання, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: