Одіозний нардеп Кузьмін продовжує переслідувати Богдана Яциковського

Опубліковано:
23 Вересня, 2020

Промосковські посіпаки ніяк не заспокояться. Нардеп від ОПЗЖ Ренат Кузьмін ще у серпні написав до Нацполіції на очільника Радикальної партії на Тернопільщині Богдана Яциковського заяву про вчинення кримінальних правопорушень. Він звинувачує його в антисемітизмі та розпалюванні міжнаціональної ворожнечі. Підставою став виступ Яциковського на святкуванні Спаса у селі Гніздичному на Збаражчині. Під час нього було виконано фрагмент відомої фольклорної української пісні «Черемшина», у якій Кузьмін якимось дивом відшукав «вирази, що принижують та ображають національну честь, гідність та почуття громадян, які відносять себе до російської та єврейської націй».

Цілком логічно, що у поліції не звернули уваги на подібні наклепи. Адже насправді ця пісня не містить прямих образ будь-якої нації. Утім наполегливий московит написав ще одну заяву, після якої Печерський суд зобов’язав Національну поліцію Україну розпочати розслідування стосовно Яциковського. І прозвітувати про початок слідства протягом 24-х годин.

«Хочу підкреслити, що це переслідування відбувається напередодні місцевих виборів. Кузьмін і його поплічники чудово розуміють, що у нашому регіоні їхні шанси дорівнюють нулю. Саме тому вони хочуть отримати передвиборчий хайп і збурюють хвилю антисемітизму. Причому цю міжнаціональну ворожнечу роздмухує людина, яка роками знаходилася в розшуку», – каже Яциковський.

Голова Тернопільської територіальної організації РПЛ не залишає цю ситуацію без уваги. Уже було направлено до правоохоронних органів заяву про скоєння злочину громадянином Ренатом Кузьміним.

«Нашої правди бояться всі, бо вона на нашому боці, – зазначив Богдан Яциковський. – І ми готові відстоювати не тільки українську культуру, а й власну честь і гідність».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #богдан яциковський, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: