Тернопільщина скоро може повністю потрапити в «червону» зону карантину

Опубліковано:
8 Вересня, 2020 о 16:43

На Тернопільщині продовжує погіршуватися ситуація із захворюваністю на коронавірус. Щодня в області реєструють майже 200 випадків COVID-19.

«Тернопільщина скоро може повністю потрапити в “червону” зону. Адже якщо “червоні” зони становлять 70% і більше від загальної території області, то її повністю можуть віднести до “червоної” зони. Цей показник ми вже перейшли. Щодня в області реєструють в межах 200 випадків коронавірусу. До “помаранчевої” зони відносять ті населені пункти, де реєструють від 120 до 240 випадків коронавірусу на 100 тис. населення. Це показник загалом по області станом на 8 вересня 255,8 випадків», – зауважила головна санітарна лікарка області Оксана Чайчук.



До слова, станом на 8 вересня на Тернопільщині уже лабораторно підтвердили 7565 випадків коронавірусу, з них 86 – летальних та 3545 людей одужало.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #карантин, #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: