Рецепт гарніру до шашлика з цибулі та помідорів
Цей рецепт гарніру з цибулі та помідорів в апельсиновому маринаді стане вашим фаворитом серед інших овочевих гарнірів до шашлику. Швидкий та легкий у приготуванні рецепт з покроковою інструкцією саме для вас!
Інгредієнти для гарніру
Апельсиновий сік – 5 ст. л.
Базилік (зелень) – за смаком
Червона цибуля – 1 шт.
Мелений чорний перець – за смаком
Оливкова олія – 3 ст. л.
Помідор – 4 шт.
Сіль – за смаком
Рецепт приготування
1. Поріжте кільцями червону цибулину, покладіть її в миску з апельсиновим соком, додайте сіль та інші приправи. Залишіть на 10 хвилин.
2. Додайте базилік та оливкову олію і добре вимішайте.
3. Наріжте помідори та теж перемішайте.
4. Загорніть порційно у фольгу та запікайте на грилі 10-15 хвилин.
Останні новини:
- На Тернопільщині оштрафували лікарку, яка продавала довідки ВЛК
- Історикиня та краєзнавиця Тетяна Федорів розповіла про всесвітньовідому письменницю, яка народилась в Збаражі
- Молодий водій з Тернопільщини потрапив у ДТП, де загинув чоловік
- У Тернополі працює Парк ліхтарів: світлові фігури просто неба