Для отримання смачного пива використовується власний ячмінь, котрий вирощений в сприятливих умовах та перетворений на солод на власній солодовні. До речі, багато пивоварних підприємств через економічну недоцільність позакривали солодовні та закупляють вже готову закордонну продукцію. Іншою дорогою пішов «МИКУЛИНЕЦЬКИЙ БРОВАР» – зберіг повний цикл виробництва і якість пива.
На заводі здійснено реконструцію та модернізацію солодового цеху. Це дало змогу покращити якисть продукції та зберегти велику кількість робочих місць. Для зменшення витрат на виготовлення солоду підприємство використовує теплову енергію від спалювання солом’яних брикетів власного виробництва. Така новація дозволяє звести до мінімуму споживання природнього газу.
Перегляньте також:
- У Тернополі водій вантажівки наїхав на 47-річну жінку
- Культурна еліта України підтримала Тернопільський мистецький коледж імені Соломії Крушельницької