ТОВ «Микулинецький бровар» завжди дбав та дбає про якість своєї продукції

Опубліковано:
31 Липня, 2020 о 08:43

Для отримання смачного пива використовується власний ячмінь, котрий вирощений в сприятливих умовах та перетворений на солод на власній солодовні. До речі, багато пивоварних підприємств через економічну недоцільність позакривали солодовні та закупляють вже готову закордонну продукцію. Іншою дорогою пішов «МИКУЛИНЕЦЬКИЙ БРОВАР» – зберіг повний цикл виробництва і якість пива.

На заводі здійснено реконструцію та модернізацію солодового цеху. Це дало змогу покращити якисть продукції та зберегти велику кількість робочих місць. Для зменшення витрат на виготовлення солоду підприємство використовує теплову енергію від спалювання солом’яних брикетів власного виробництва. Така новація дозволяє звести до мінімуму споживання природнього газу.



Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #підприємство, #продукція, #тернопіль, #тернопільські новини, #троян, #якість
Коментарі





Інтерв'ю
«Spektr» – нове лице відомої стоматології
10:14, 17 Листопада, 2024

«Spektr» – нове лице відомої стоматології

ТОП новини тернопільщини: