На Тернопільщині посилять контроль за дотримання карантинних вимог у закладах громадського харчування. Таке рішення прийняли засіданні регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.
Комісія також доручила Держпродспоживслужбі посилити контроль за підприємствами, де на виробництві працює понад 250 осіб.
Перегляньте також:
- Тернопільський музей отримав експонати що нагадують про боротьбу кримськотатарського народу
- В’ячеслав Негода став на бік Тернопільського мистецького коледжу ім. Соломії Крушельницької
«Ситуація в області щодо захворюваності на COVID-19 залишається стабільною, однак динаміка захворюваності перевищує встановлену законодавством норму. Відтак прийнято низку рішень, спрямованих на неухильне дотримання карантинних заходів», — наголосив перший заступник голови Тернопільської облдержадміністрації Ігор Дем’янчук.
До слова, станом на 8 липня на Тернопільщині лабораторно підтверджено 2142 випадків, з них 31 летальний, а 1326 людей одужало.