Більше хворих – жорсткіший карантин: Чи дотримуються вимог у Тернополі?

Опубліковано:
13 Червня, 2020 о 12:43

Послаблення карантину в Тернополі призупинили. Все через різке зростання хворих на COVID-19 в Україні та в області зокрема. Відтак, у кафе і ресторанах має бути дистанція у півтори метри між місцями для сидіння, не більше чотирьох людей за столиком та засоби індивідуального захисту в персоналу та відвідувачів. Наша знімальна група бачила, чи дотримують цих вимог в обласному центрі.

В одному із закладів міста запевнили, що необхідних для роботи в умовах карантину вимог дотримуються. Дистанцію не порушують, антисептиками та засобами дезінфекції користуються, і спеції та соломинки видають лише у спеціальних стіках. Засоби індивідуального захисту у персоналу є.



Все ж зауважують, відвідувачі до обмежень ставляться по-різному. Хтось розуміє, а дехто не дуже задоволений через обмеження кількості людей за одним столом.

Обмеження через карантин торкнулися і громадського транспорту. Пасажирів має бути не більше, ніж сидячих місць, і обов’язково у масках. Наша знімальна група на час зйомки цього сюжету перевищення кількості пасажирів у тролейбусах та маршрутках не помітила.

Перед тим, як зайти у транспорт частина людей надягають захисну маску, але такої вимоги дотримуються не всі. Помічаємо пасажирів, які їздять і без засобів індивідуального захисту.

Щодо аптек і, власне, забезпечення необхідними деззасобами та масками, то кажуть, їх достатньо. І вибір є.

У міській раді тернополянам нагадують, карантин діє. Масковий режим, дезінфектори у всіх закладах, вологе прибирання та дистанція – ці умови ніхто не відміняв. Тому не забувайте їх дотримуватися.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #карантин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: