На місцевих ринках Тернопільщини продовжують фіксувати порушення

Опубліковано:
6 Червня, 2020

 

На Козівському ринку, що на Тернопільщині, зафіксували порушення. Стихійна торгівля, відсутність масок та захисних бар’єрів, недотримання дистанції — усе це виявили інспектори.

Як зазначають в Держпродспоживслужбі, торгівля на ринку здійснюється лише тиждень, але без порушень не обійшлося. В результаті чого, інспектори склали три адміністративні протоколи на підприємців та адміністрацію ринку за неналежне дотримання вимог постанови Головного державного санітарного лікаря України.

До слова, працівники Держпродспоживслужби звернулися до правоохоронців та місцевої влади щоб вони забезпечили контроль за роботою ринку в період карантину та усунення виявлених порушень.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #карантин, #Козова, #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ринки, #ринки Тернопільщини, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Сергій Гаріян
20:10, 20 Травня, 2024

Лікар Сергій Гаріян: «З початку війни ми прооперували майже десять тисяч військових»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: