У День матері на телеканалі 1+1 фільм фентезі “Фокстер і Макс”, у головних ролях юні тернопільські актори

Опубліковано:
10 Травня, 2020

У недільний вечір усі тернополяне зможуть зручно влаштуватись на власних кріслах і диванах та потрапити на телепрем’єру, яку просто неможливо пропустити: 10 травня о 21:00 на телеканалі “1+1” подарунок усім родинам у День матері український сімейний фантастичний фільм “Фокстер і Макс” про пригоди хлопчика та собаки-супергероя.

Головні ролі у фільмі Анатолія Матешка “Фокстер і Макс” зіграли двоє юних тернопільських акторів Богдан Козій та Віталія Турчин. Обидвоє займаються у театральних студіях: Богдан Козій у студії “Третій дзвінок”, Віталія Турчин у студії “Театр в театрі”. Кастинг на ролі пройшли під час Всеукраїнського фестивалю кіно, анімації і телебачення “Кінохвилька”. Тоді фільм мав робочу назву “Гаврик”. Просто уявіть, що у вашому житті з’являється нанопес з суперможливостями, а вам усього 12 років! Жанр фільму “пригодницьке фентезі”, сюжет захоплює з першої хвилини, а висловлювання героїв фільму претендують на крилаті фрази, адже їх опрацьовувала спеціальна фокус команда з дітей, підлітків та дорослих. 

В ролях: Богдан Козій, Віталія Турчин, Томаш Освєчінскі, Максим Самчик, Роман Халаїмов, Дар’я Полуніна, Макс Родіонов, Влад Мамчур, Анастасія Матешко.

Сценарій фільму «Фокстер і Макс» став переможцем Восьмого пітчингу Держкіно й отримав майже 38,5 млн грн державної фінансової підтримки, що склало 90% від загального бюджету. 

Головна прем’єра фільму відбулась 19 вересня 2019 року. Дистриб’ютори – Film.ua та MMD UA.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #актор, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #фільм
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: