Артилеристи бригади оперативного командування «ЗАХІД» пройшли командно-штабні навчання на Рівненському полігоні

Опубліковано:
20 Травня, 2005 о 21:13

Артилерійської бригади оперативного командування «ЗАХІД» пройшли командно-штабні навчання на Рівненському загальновійськовому полігоні. Навчання проводити кілька днів. Про це на своїй сторінці у Facebook написав пресофіцер 44 окремої артилерійської бригади Юрій Кульпа:

«На Рівненському загальновійськовому полігоні протягом кількох днів проходили двоступеневі командно-штабні навчання підрозділів окремої артилерійської бригади оперативного командування «ЗАХІД».



Військовослужбовці відпрацьовували практичні дії оборони, перехід у контрнаступ та вогневе ураження противника. Отримавши наказ, особовий склад разом з технікою та озброєнням переміщалися в райони зосередження, займали нові позиції, організовували спостережні пункти, здійснювали планування та відпрацювання дій у реальному часі. Навчання артилеристів відбувалися, як вдень так і вночі, діяли у складі груп згідно визначених напрямків. Окрім спланованих завдань, відпрацьовували так звані «ввідні» – інформацію про події, які раптово отримували від оперативного штабу. Визначали цілі по противнику, знешкоджували диверсійно-розвідувальні групи, контролювали повітряний простір, проводили розвідку та РХБ розвідку на місцевості. Головна мета таких навчань – це перевірка знань командирів усіх рівнів, начальників штабів, підвищення їх практичних навичок, враховуючи досвід ведення бойових дій», – пише Юрій Кульпа.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #військо, #навчання, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: