Тернопіль: водій напідпитку намагався уникнути відповідальності

Опубліковано:
2 Травня, 2020

Вчора у Тернополі, близько 12-ї години ночі, на вул. 15 Квітня патрульні зупинили водій у стані алкогольного сп’яніння. Для того щоб уникнути відповідальності, кермувальник намагався запропонувати правоохоронцям хабаря.

Як повідомляють в патрульній поліції, під час спілкування з 38-річним кермувальником правоохоронці патрульні виявили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Проте, чоловік відмовився пройти тест на стан сп’яніння на місці чи в найближчому медичному закладі. Натомість водій намагався всякими методами уникнути відповідальності — запропонував інспекторам неправомірну вигоду у сумі 5000 гривень.

До слова, патрульні зафіксували пропозицію неправомірної вигоди у встановленому законом порядку та викликали на місце слідчо-оперативну групу, які надалі з’ясовуватимуть обставини цієї події.

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #аварія дтп, #алкоголь, #водій, #ДТП, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #хабар
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: