У Тернополі, з 5 травня, зможуть відкритися заклади громадського харчування. Так рішення прийняли під час зустрічі з підприємцями плану виходу бізнесу з карантину, яка відбулася 30 квітня.
Так, в результаті обговорення вирішили зустрітися повторно 4 травня. Якщо ж до цього часу кількість хворих зменшиться, зокрема за добу буде зафіксовано від 2 до 6 випадків захворюваності на COVID-19, то дозволять відкрити заклади громадського харчування. Зокрема, з 5 травня дозволять відновити роботу:
Перегляньте також:
- У Тернополі водій вантажівки наїхав на 47-річну жінку
- Культурна еліта України підтримала Тернопільський мистецький коледж імені Соломії Крушельницької
– закладам ресторанного та громадського харчування із застосуванням адресної доставки
– об’єктам торгівлі продуктами швидкого харчування в одноразовому пакуванні, в тому числі ваговим морозивом, напоями на розлив (кава, квас, газовані охолоджувальні та інші напої);
– суб’єктам господарювання що здійснюють реалізація кави та інших гарячих напоїв, що готуються виключно персоналом на кавових апаратах в стаціонарних об’єктах торгівлі продовольчими товарами із забороною вживання напоїв на місці;
При цьому підприємці повинні будуть проводити температурний скринінг працівників на початок роботи, та забезпечити дотримання вимого персоналом щодо гігієни рук, захисту органів дихання, носіння рукавичок, безконтактної передачі замовлення, безконтактного розрахунку;