Тернопільщину відвідав Віктор Ляшко, аби поспілкуватися з медиками

Опубліковано:
3 Квітня, 2020

Сьогодні головний санітарний лікар України відвідав Тернопільщину. Через спалах епідемії коронавірусу у Монастириську захворіли 8 лікарів, 13 медсестер та 8 молодших медсестер. Частина медичного персоналу хотіли звільнитися.

Віктор Ляшко під час брифінгу повідомив, що нещодавно 8 медиків Монастириської центральної лікарні написали заяву на звільнення, але наступного дня передумали і вийшли на роботу.

Загалом МОЗ постійно зв’язується з місцевими департаментами, щоб дізнатися, чому медики звільняються.

– Щоб більш детально поспілкуватися з медичними працівниками, я сьогодні відбуваю до Тернопільської області, – зазначив Ляшко.

Головний санітарний лікар хоче побачити “ситуацію на місці”, зрозуміти як відбувається підготовка до спалаху інфекції та які існують проблеми.

Лікар наголосив, що хоче перевірити відповідність інформації, яку отримує щодня з офіційних звітів керівництва області та штабів, у медичних працівників.

Попри очікування, Віктор Ляшко не поїхав на Монастирищину, де зафіксовано найбільше випадків захворювання на коронавірус в нашій області.

Головний державний санітарний лікар не поспілкувався із медиками, які просили у влади держави бути почутими. Проте, запевнив, що в лікарні є все необхідне для лікування пацієнтів із COVID-19. Як і загалом в нашій області.

Побував замміністра у лікарні швидкої допомоги Тернополя та на Козівщині.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Ляшко, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: