«Отримав на пошті партію наркотиків»: у Тернополі затримали містянина

Опубліковано:
5 Березня, 2020

У Тернополі затримали чоловіка, який отримував у поштовому відділенні наркотичні речовини. У містянина вилучили 25 особливо небезпечних психотропних речовин, а також марихуану, ваги та пакетики для фасування.

Як повідомляє поліція, до них надійшло повідомлення, що в одному із відділів пошти, чоловік має отримати наркотичну речовину. Містянина затримали та вилучи пакунок зі всім його вмістом.

«Підозрюваний зізнався, що замовив психотропні речовини через інтернет-магазин. Брав на гурт, а тому за товар заплатив 4500 гривень.На сьогодні грам солі вартує близько 650 гривень», — зазначає керівника управління Михайла Димида.

До слова, суд обрав тернополянину міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави в розмірі 210 тисяч.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #марихуана, #наркотичні речовини, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #психотропні речовини, #солі, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Сергій Гаріян
20:10, 20 Травня, 2024

Лікар Сергій Гаріян: «З початку війни ми прооперували майже десять тисяч військових»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: