Тернопіль: припинять несанкціоновану торгівлю в гідропарку «Топільче»

Опубліковано:
4 Березня, 2020

У Тернополі триває боротьба з несанкціонованою торгівлею в гідропарку «Топільче». Інспектори уже виявили більше ніж 100 порушників, яких згодом перемістили на один із тернопільських ринків. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Регулюючи на чисельні звернення містян, працівники управління муніципальної інспекції щоденно вживатимуть заходи із припинення несанкціонованої торгівлі на вулицях міста та притягування правопорушників до адміністративної відповідальності. За здійснення торгівлі на площах, скверах, прибудинкових територіях, у під’їздах та в інших невстановлених місцях передбачено накладення штрафу у розмірі у розмірі від 340 грн до 1360 грн.

До слова, у міській раді наголошують, що на ринках є достатньо місць для здійснення торговельної діяльності, тому не потрібно захаращувати тротуари та пішохідні доріжки.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #гідропарк "Топільче", #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ринок, #тернопіль, #тернопільські новини, #торгівля
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Сергій Гаріян
20:10, 20 Травня, 2024

Лікар Сергій Гаріян: «З початку війни ми прооперували майже десять тисяч військових»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: