Досвідом бармена Притула не обмежився. У студентські роки він поїхав в Лондон. Там влаштувався на посаду дженерал есістента.
“З рідного Збаража пріїжджав у Тернопіль о 7:20. О 8:00 заклад відчинявся. До цього часу я розігрів всі кавові апарати та провітрив приміщення. Кафе розташоване на вузенькій вуличці Коперника, яка заповнювалась ароматом кави. Люди йшлі на ці пахощі, і о 7:30 вже стояли під дверима. Відвідувачі вранці пили каву та читали газети. Там була неймовірна атмосфера. Я просто “купався” в цій роботі – каже Сергій.
Перегляньте також:
- У Тернополі запустили програму відновлення для ветеранів
- Від дронів до ветеранського бізнесу: комплексна підтримка ЗСУ по-тернопільськи
У Лондоні був “старший, куди пошлють. Мив посуд, підлогу та вікна і прибирав зі столів. Керівник постійно казав: зробиш одне – не стій без діла. Бери й роби інше”.