Шоумен та ведучий Сергій Притула розповів, як підробляв барменом

Опубліковано:
24 Лютого, 2020 о 07:43

Досвідом бармена Притула не обмежився. У студентські роки він поїхав в Лондон. Там влаштувався на посаду дженерал есістента.

“З рідного Збаража пріїжджав у Тернопіль о 7:20. О 8:00 заклад відчинявся. До цього часу я розігрів всі кавові апарати та провітрив приміщення. Кафе розташоване на вузенькій вуличці Коперника, яка заповнювалась ароматом кави. Люди йшлі на ці пахощі, і о 7:30 вже стояли під дверима. Відвідувачі вранці пили каву та читали газети. Там була неймовірна атмосфера. Я просто “купався” в цій роботі – каже Сергій.



У Лондоні був “старший, куди пошлють. Мив посуд, підлогу та вікна і прибирав зі столів. Керівник постійно казав: зробиш одне – не стій без діла. Бери й роби інше”.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бармен, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Притула, #робота, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
Штурмовик
16:14, 24 Листопада, 2024

Із «Богданою» — безпечніше: в артилеристів українська зброя

ТОП новини тернопільщини: