На Тернопільщині громада отримає у власність приміщення площею понад вартістю майже 700 тис грн

Опубліковано:
29 Січня, 2020

Чортківською місцевою прокуратурою подано до Борщівського районного суду позовну заяву в інтересах Скала-Подільської селищної ради з вимогою передати у комунальну власність  територіальній громаді безхазяйне нерухоме майно вартістю 694643 грн.

Борщівським відділом Чортківської місцевої прокуратури виявлено, що на території Скала-Подільської селищної ради знаходиться безхазяйна нерухома річ – нежитлова будівля, яку у 2014 році селищною радою взято на облік як безхазяйне нерухоме майно.

Оскільки, упродовж 2014-2020 років орган місцевого самоврядування, на території якого знаходиться вказане безхазяйне майно, не вживав заходів щодо передачі його у комунальну власність, Чортківська місцева прокуратура звернулась до суду з відповідною позовною заявою, вимагаючи передати будівлю громаді.

Заяву місцевої прокуратури в інтересах Скала-Подільської селищної ради судом задоволено у повному обсязі та передано у комунальну власність громади безхазяйне нерухоме майно, площею 341,1 кв м, вартістю 694643 грн.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #громада, #майно, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #прокуратура, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: