«Єдина транспортна компанія»: у Тернополі візьмуть позику для закупівлі нових автобусів

Опубліковано:
24 Грудня, 2019 о 14:43

Під час позачергової 43 сесії Тернопільської міської ради, яка відбулася 23 грудня, депутати надали дозвіл КП «Міськавтотранс» на участь у проєкті «Міський громадський транспорт України». Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Участь в такому проєкті дасть змогу отримати позику, відповідно до Фінансової угоди між Україною та Європейським інвестиційним банком, в обсязі 2,0 млн Євро для реалізації підпроєкту «Оновлення рухомого складу автобусного парку КП «Міськавтотранс» у місті Тернопіль».



«Близько року ми плідно співпрацюємо з Міністерством фінансів України і з Міністерством інфраструктури для того, щоб Тернопіль взяв участь у Всеукраїнському проєкті «Міський громадський транспорт України. І, ось, в суботу ми отримали підтвердження з Міністерства економіки, що беремо участь у проєкті, і маємо можливість ще до кінця цього року підписати попередні договори з банком», — розповідає очільник Тернополя Сергій Надал.

Зазначимо, згідно з проєктом Тернопільській міській раді передадуть 15 нових автобусів за кошти Європейського інвестиційного банку, що надаються у вигляді кредиту на пільгових умовах в обсязі 2 млн євро строком на 13 років.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #автобуси, #громадський транспорт, #кредит, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #позика, #тернопіль, #тернопільські новини, #транспортна компанія
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Яросла Лемішка: “На сцені Тернопільської обласної філармонії – вперше прем’єра мюзиклу”
14:37, 25 Червня, 2024

Яросла Лемішка: “На сцені Тернопільської обласної філармонії – вперше прем’єра мюзиклу”

Блоги

ТОП новини тернопільщини: