«Намагався захищатися»: на Тернопільщині чоловік смертельно поранив грабіжника

Опубліковано:
17 Грудня, 2019

У Почаєві, 16 грудня, чоловік поранив грабіжника, який проник до будинку. Швидка, яка приїхала на місце події, госпіталізувала злочинця, але врятувати його так і не вдалося — він помер дорогою до лікарні.

Як повідомляє поліція, чоловік зателефонував і повідомив, що повернувшись додому він застав грабіжника. За словами власника будинку, невідома особа напала на нього і він, захищаючись, схопив перше, що потрапило під руку, та почав відбиватися від нападника. В результаті чого, чоловік наніс ножові поранення грабіжнику.

Водночас у будинку була сестра власника помешкання. Що в дома є стороння особа жінка помітила лише після того як чоловік поранив грабіжника.

Додамо, що власник будинку зізнався, що поранив грабіжника, який згодом помер від отриманих травм. Поліцейські розпочали кримінальну справу за фактом умисного вбивства при перевищенні меж необхідної оборони.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вбивство, #грабіжник, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #почаїв, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Сергій Гаріян
20:10, 20 Травня, 2024

Лікар Сергій Гаріян: «З початку війни ми прооперували майже десять тисяч військових»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: