Тернопільські власники «євроблях» можуть спати спокійно

Опубліковано:
9 Грудня, 2019 о 12:43
ВР попередньо схвалила відтермінування штрафів щодо “євроблях”, тож мешканцям Тернопільщини, які мають не розмитнені автомобілі на іноземній реєстрації наразі не варто.

Верховна Рада України ухвалила за основу проект закону щодо змін у Митному кодексі, зокрема, врегулювання митного оформлення автомобілів з іноземною реєстрацією. Відповідне рішення підтримали 311 народних депутатів України.



Сам же проект закону №2288 про внесення змін до Митного кодексу України щодо тимчасового порядку застосування статей 470 та 481 передбачає створення передумов для комплексного врегулювання питання митного оформлення автомобілів з іноземною реєстрацією в Україні.

Таким чином, призупиняються штрафні санкції, пов’язані з розмитненням таких авто, відповідно до вищезазначених статей, до 31 грудня 2019 року включно.

Окрім того, законопроект має на меті забезпечення дотримання митних правил при переміщенні транспортних засобів у митних режимах тимчасового ввезення і транзиту, а також врахування інтересів усіх верств населення при вирішенні зазначеного питання.

Також парламентарі скоротили наполовину строки підготовки законопроекту до другого читання.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #євробляхи, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #розмитнення, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: