Хлопчик-магніт з Тернопільщини: Металеві предмети прилипають до його носа, плечей

Опубліковано:
1 Грудня, 2019 о 15:13

8-річний шумчанин Ілля Радчук з легкістю тримає на собі ложки. Металеві предмети прилипають до його носа, плечей.

Якось, коли мама Вікторія готувала їсти, Ілля сказав: «Подивися на фокус». Потім прийшов з роботи тато Ярослав, і йому син показав, як ложки прилипають до носа. З того часу минув рік. До незвичного дару хлопчика рідні ставляться спокійно.



«Спочатку і сам не знав, що в мене так вийде, – каже  хлопчик-магніт. – Просто спробував, і сам здивувався». Добре, що металеві предмети самі не липнуть, а залишаються на тілі, якщо спеціально їх притулити.

Довідково. Уперше подібний феномен зареєстрували у 1786 році в Англії. У 1848 р. відомий французький фізик Франсуа Араго, детально вивчивши кілька подібних випадків, дійшов висновку, що це – явища електромагнетизму. Люди-“магніти” зустрічаються дуже часто. Деякі притягують до себе не тільки металеві, а й пластмасові, дерев’яні, картонні предмети. У пресі вже неодноразово писали про людей, котрі тримали на грудях праски.

Яким чином на тілі людини тримаються різні предмети – цікавить усіх. Деякі науковці причиною цього вважають електромагнітне випромінювання, деякі – біовипромінювання, але над цими питаннями, мабуть, вчені довго ламатимуть голови.

Незвичайних дітей називають «індиго». Вважається, що часто такі люди стають екстрасенсами, цілителями.

Галина САВЧУК

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #магніт, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Радчук, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: