Чоловіка, який ще влітку зарізав односельчанина можуть засудити до 15-ти років позбавлення волі

Опубліковано:
30 Листопада, 2019 о 07:13

Вбивство сталося ще у червні. Чоловіка 1975 року народження, який був весь у крові і не подавав ознак життя, у його помешканні знайшла його мати.

Як встановили поліцейські, вбивство скоїв 25-річний знайомий загиблого, житель села Городниця Гусятинського району. Чоловіки разом випивали, між ними спалахнула сварка, під час якої приятель наніс господарю близько 13-ти ударів у різні частини тіла, після чого ліг спати. А вранці забрав мобільний телефон чоловіка, який був уже мертвим, та гроші і втік.



Слідчі довели причетність до вбивства односельчанина загиблого. Чоловік уже притягувався до відповідальності за самовільне залишення військової частини або місця служби. Підозрюваного затримали, він зізнався у скоєному. Тепер він відповідатиме за двома статтями ККУ – стаття 115 частина 1 та стаття 185 частина 1. Обвинувальний акт скеровано до суду. Молодикові загрожує від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вбивство, #вирок, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: