У Тернополі затримали серійного злодія, який грабував магазини, розбиваючи каменем вікна

Опубліковано:
23 Листопада, 2019 о 19:13

Невідомий розбивав каменем вікно у невеличких магазинах, проникав всередину. Крав гроші і цигарки. Крадій «залишив свій слід» у Тернополі та в районі. Крім цього, зловмисник обікрав чотири крамниці, зняв гроші з чужої картки та вкрав телефон у знайомої.

Злодія зафіксували камери спостереження. Його було оголошено в розшук. Згодом грабіжника затримали. Це – житель Теребовлянського району, 1979 року народження. Чоловік тим і займається, що «гастролює» областю і й обкрадає магазини. Вже неодноразово потрапляв у поле зору поліції, раніше «відсидів» майже 10 років. У скоєному він зізнався. Крадені кошти витратив на власні потреби, а цигарки продавав на ринку.



Злодій під вартою. Відповідатме він за статтею 185 частина 3 ККУ – Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #крадіжка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: