Сало в незвичайному розсолі – на смак як копчене

Опубліковано:
18 Листопада, 2019 о 19:13

Ароматне, пікантне та дуже смачне сало, нібито копчене. Але набагато корисніше, бо не піддається процесу копчення. Це чудова холодна закуска до будь-якого застілля або швидкого перекусу.

Складові:



Сало з проростю 1 кг.;

Головка часнику 2 шт.;

Перець чорний молотий 3 ст. л.

Розсіл:

Сіль 200 гр.;

Цукор пісок 2 ст. л.;

Чорнослив 5 шт.;

Лавровий лист 2 шт.;

Лушпиння цибулі 2 жмені.

Спосіб приготування:

1. Помийте та просушіть паперовим рушником сало і розріжте на два шматки.

2. З’єднайте всі складові розсолу, залийте 1 літром води та закип’ятіть.

3. Покладіть сало в гарячий маринад та готуйте на середньому вогні 25 хвилин після закипання. Залиште сало в маринаді на всю ніч.

4. Почистьте часник та потовчіть з чорним перцем.

5. Вийміть сало з розсолу, обсушіть добре та гарно натріть часником з перцем. Обгорніть кожен шматок сала плівкою.

6. Зберігайте в холодильнику, а для більш довготривалого терміну в морозильній камері.

Смачного!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #рецепт, #сало
Коментарі





Інтерв'ю
«Spektr» – нове лице відомої стоматології
10:14, 17 Листопада, 2024

«Spektr» – нове лице відомої стоматології

ТОП новини тернопільщини: