Батьки дітей у райцентрі на Тернопільщині занепокоєні через закриття творчого осередку

Опубліковано:
2 Листопада, 2019 о 11:43

Освітньо-медичний скандал у Зборові. Через реформи на Тернопільщині працівники та школярі центру творчості не можуть спокійно спати. У Зборові, вже близько трьох місяців триває дискусія, щодо користування центральною будівлею. Приміщення тамтешнього центру дитячої та юнацької творчості передають у користування сімейним лікарям, а викладачів та учнів переселяють у будинок культури, повідомляє Т1 Новини.

Анатолій Рум’яний – батько двох доньок, які навчаються у Зборівському районному центрі дитячої та юнацької творчості. Тут вони мають змогу безкоштовно розвивати свої таланти та з користю проводити вільний час. Батьки та рідні усіх учнів стурбовані, адже їхній позашкільний заклад хочуть перенести в інше приміщення. Мова йде про декілька кімнат у місцевому будинку культури, які наразі у незадовільному стані. Батьки кажуть, найбільше переживають за безпеку та здоров’я своїх дітей.



“Опалення є в будинку культури, але воно не настільки ефективне якби того хотілося. Коли прийдеться малювати в рукавичках в холодному приміщенні, думаю, що дітей туди не пущу”, – каже батько учениць Зборівського районного центру дитячої та юнацької творчості Анатолій Рум’яний.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #освіта, #скандал, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: