Дмитро Підручний зізнався, що думає про політичну кар’єру

Опубліковано:
30 Жовтня, 2019

Чемпіон світу-2019 в гонці переслідування з біатлону, тернополянин Дмитро Підручний зізнався, що іноді думає про політичну кар’єру.

– Політика? Думки такі іноді проскакували, але не можу сказати, що я ось точно хочу стати депутатом. Це важка праця, і він також непростий. У парламенті, я думаю, повинні бути фахівці своєї справи, як і в спорті. А якщо хочеш допомогти спорту, то варіантів може бути багато. Можливо, я працював би і тренером, але працював на місці, з дітьми в спортивній школі в Тернополі, – розповів Дмитро виданню xsport, пише Спорт Тернопільщини.

Біатлоніст також зізнався, що через часті виїзні збори пропускає життя своєї доньки та сім’ї.

«Скоро народиться син, так що в майбутньому хотілося б вести більш осілий спосіб життя і приділяти більше часу рідним», – поділився Підручний.

Дмитро з Святославом обговорили питання відновлення біатлонної бази в Підгородньому.

Утім, попереду місцеві вибори. Чи пристане відомий біатлоніст до якоїсь із політичних сил, – побачимо. Наразі знаємо про його спілкування із партією «Голос» та її лідером Святославом Вакарчуком.

Нагадаємо, нещодавно політик був у Тернополі. Під час цього візиту  у нього відбулася зустріч з Дмитром Підручним. Про це він сам повідомив на своїй публічній сторінці у Facebook.

«Відбулася відкрита зустріч з Святославом Вакарчуком, який розповідав про роботу своєї партії в парламенті та обговорював місцеві проблеми. Я не міг упустити таку можливість відвідати цей захід. Було дуже приємно, що Святослав мене впізнав і сказав, що активно слідкує за біатлоном! Я використав можливість поставити Святославу декілька запитань та поговорити про долю спортбази у селі Підгороднє. Він обіцяв допомогти із своєї сторони з цим питанням. Дякую Максиму Черкащину за запрошення та можливість поспілкуватися з командою Голосу після офіційної зустріч!», – написав Дмитро.

Згодом після цього й Максим Черкашин опублікував пост у своєму Facebook, у якому написав, що «файно поспілкувалися з Дмитром Підручним  про політику, спорт, культуру, обговорили стан справ із забудовою біатлонної бази».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #підручний, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: