Пропонуємо вам рецепт приготування картоплі по-новому — зтушкувати цей чудовий овоч з печінкою і солоними огірочками. Повірте, від такої страви не зможе відмовитися навіть досвідчений гурман. А ось приготувати її зможе абсолютно будь-яка господиня, інформує Ukr.Media.
Необхідні продукти
Перегляньте також:
- У Тернополі водій вантажівки наїхав на 47-річну жінку
- Культурна еліта України підтримала Тернопільський мистецький коледж імені Соломії Крушельницької
- 1,2 кілограма картоплі
- 400 грамів курячої печінки
- 1 цибулина
- 1 морква
- 2 солоних огірка
- 3 столові ложки рослинної олії
- сіль, перець за смаком
Починаємо приготування
- Картоплю очищаємо і нарізаємо довільними шматочками.
- Цибулю очищаємо і нарізаємо дрібними шматочками. Очищену моркву натираємо на тертці.
- Печінку промиваємо, очищаємо від плівок і нарізаємо шматочками. Солоні огірки нарізаємо кубиком.
- У сковороду наливаємо олію, кладемо цибулю і моркву. Все перемішуємо і тушкуємо до м’якого стану.
- До овочів додаємо курячу печінку, перемішуємо і смажимо 3-4 хвилини. За бажанням можна додати 1-2 столові ложки томатної пасти або подрібнених помідорів.
- У каструлю кладемо картоплю, додаємо печінку з овочами і огірки. Все заливаємо водою так, щоб продукти були повністю покриті.
- Страву солимо і перчимо до смаку, додаємо улюблені спеції і ставимо на плиту. Доводимо до кипіння і варимо на повільному вогні протягом 40 хвилин. А потім знімаємо з вогню, накриваємо кришкою, настоюємо 5-10 хвилин і подаємо до столу.