Аніматори, подарунки та спільні танці: у Тернополі відсвяткували перший дзвоник

Опубліковано:
2 Вересня, 2019 о 13:43

Букети квіті, шкільна форма та ранець на спині — сьогодні тернопільські учні пішли до школи. Для більшості дітей перший дзвоник пролунав аж 2 вересня.

Для учнів навчальний рік розпочався однаково — це традиційна урочиста лінійка. Але деякі навчальні заклади відмовилися від стандартних заходів і провели цілу розважальну програму для школярів. Наприклад, у ЗОШ №24 відбувся квест для учнів 1 та 11 класі, а у ТНВК ШКПЙС свято першого дзвінка тривало аж два дні — 1 вересня відбудеться спільна Божественна Літургія учнів, батьків та вчителів, а 2 вересня урочиста лінійка. В одній зі шкіл навіть з’явився агент-007 який підготував для дітей солодкі подарунки. А у школі-ліцею № 9 ім. Івана Блажкевича вчителі провели перший урок у супроводі аніматорі – героїв із мультфільмів, які розважали дітей на лінійці.



Як зазначають батьки учнів, такі заходи набагато цікавіші для дітей ніж стандартні привітання та нудні промови.

До слова, цього року до “Нової української школи” в Тернополі області пішло 11, 6 тис. першокласників.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #"Нова українська школа", #новини тернопільщини, #новини тернополя, #перший дзвінок, #тернопіль, #тернопільські новини, #учні, #школа
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: