Смажені баклажани «під м’ясом»: простий рецепт

Опубліковано:
1 Вересня, 2019

Така страва стане незамінною прикрасою святкового столу або повсякденних обідів, а готується дуже швидко і легко, інформує Ukr.Media.

Перед приготуванням овочі краще попередньо вимочувати в холодній підсоленій воді від 5 до 20 хвилин, щоб з плодів вийшли отруйні речовини, та гіркота

Баклажани, приготовані цим способом, підкорять навіть найвибагливіших гурманів.

Інгредієнти

два баклажани

фарш курячий — 0,5 кг

три яйця

цибуля ріпчаста

три зубчики часнику

олія рослинна

сіль

перець

борошно

ваші улюблені спеції

Приготування

Баклажани нарізаємо навскіс. М’ясо перекручуємо у фарш, солимо, перчимо, додаємо цибулю, часник. На кожен млинець баклажана накладаємо фарш, притискаємо долонею і формуємо коржик.

Спочатку обвалюємо в борошні, а потім у збитому яйці. Обсмажуємо на розпеченій сковороді, спочатку фаршем вниз, до красивого золотистого кольору. Викладаємо на блюдо і пригощаємо гостей!

Приємного апетиту!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #рецепт, #страва, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: