Така страва стане незамінною прикрасою святкового столу або повсякденних обідів, а готується дуже швидко і легко, інформує Ukr.Media.
Перед приготуванням овочі краще попередньо вимочувати в холодній підсоленій воді від 5 до 20 хвилин, щоб з плодів вийшли отруйні речовини, та гіркота
Перегляньте також:
- У Тернополі водій вантажівки наїхав на 47-річну жінку
- Культурна еліта України підтримала Тернопільський мистецький коледж імені Соломії Крушельницької
Баклажани, приготовані цим способом, підкорять навіть найвибагливіших гурманів.
Інгредієнти
два баклажани
фарш курячий — 0,5 кг
три яйця
цибуля ріпчаста
три зубчики часнику
олія рослинна
сіль
перець
борошно
ваші улюблені спеції
Приготування
Баклажани нарізаємо навскіс. М’ясо перекручуємо у фарш, солимо, перчимо, додаємо цибулю, часник. На кожен млинець баклажана накладаємо фарш, притискаємо долонею і формуємо коржик.
Спочатку обвалюємо в борошні, а потім у збитому яйці. Обсмажуємо на розпеченій сковороді, спочатку фаршем вниз, до красивого золотистого кольору. Викладаємо на блюдо і пригощаємо гостей!
Приємного апетиту!