У Тернополі, на засіданні виконавчого комітету, який відбувся 22 серпня, затвердили план забезпечення доброчесності. Документ розробили у співпраці з Організацією  безпеки співробітництва в Європі (ОБСЄ)

Затверджений план спрямований на покращення оперативного контролю з метою запобігати порушення доброчесної професійної діяльності та на підтримку системи, яка б відповідала актуальним законодавчим та процедурним стандартам.



«У Плані забезпечення доброчесності у Тернопільській міській раді передбачено чотири стратегічні цілі. Зокрема, підвищення результативності загальної системи управління громадою, у тому числі розробку документу, який врегулює надання муніципальних послуг, підвищення ефективності та прозорості роботи муніципалітету, удосконалення кадрової системи для підтримки та супроводу реформ із забезпечення доброчесності та створення можливостей для зовнішнього середовища, яка включатиме співпрацю з неурядовими організаціями», —- зазначає Сергій Надал.

До слова, перед затвердженням проєкт його розмістили на порталі «Електронні консультації та опитування» для схвалення громадськості.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #міська рада, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ОБСЄ, #План забезпечення доброчесності, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: