На Тернопільщині готуються звільнити 9 голів райдержадміністрацій

Опубліковано:
9 Липня, 2019 о 15:13

Після призначення низки голів облдержадміністрацій президент Зеленський дав зрозуміти, що зупинятися не збирається. На зустрічі з митниками Закарпаття він чітко сказав, що вже найближчим часом сформує всю владну та силову вертикаль під себе (див.відео).

За інформацією сайту В курсі, зміни готуються і в Тернопільській області. 



В.о. голови ОДА І.Крисака ніхто поки що не чіпатиме, оскільки політичний союз з Юлією Тимошенко в команди “Зе!” точно протримається до виборів. А може, і довше.

Чого не скажеш про голів райдержадміністрацій. Всі вони ставленики попереднього голови ОДА, порошенківця Степана Барни. Тернопільщина в першому турі показала непоганий результат за Порошенка, як кандидата на посаду президента України. Але вже в другому турі тільки на виборчому окрузі з центром в Зборові та в Тернополі Порошенко переміг Зеленського.

Звісно, команда “Зе!” взяла це до уваги.

Саме тому подання на зільнення пішло на голову Тернопільської РДА О.Похилого, Козівської РДА В.Вітрового, Бережанської РДА І.Гринкевича, Зборівської РДА І.Яворського, Підгаєцької РДА А.Колодницьку.Саме їх в команді нинішнього президента вважають тими, хто вставляє палки в колеса кандидату від партії “Слуга народу” Кісілевичу та допомагає кандидату від партії Порошенка.

Не краща ситуація і в південному виборчому окрузі. Там від Порошенка балотується рідний брат екс-голови Тернопільської ОДА, діючий нардеп Олег Барна. Від партії “Слуга народу” його основний конкурент – брат коміка Віктора Гевка, голова громадської ради підприємців при Трнопільській ОДА Володимир Гевко. Голови райдержадміністрацій також активно допомогають ставленику від партії Порошенка, за що можуть вже найближчим часом поплатитися.

Тому наступними на звільнення заявлені: голова Чортківської РДА О.Чайчук, Борщівської РДА Л.Юзьків та Заліщицької РДА Б.Шипітка.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #зеленський, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: