Андрій Шараскін: «Ми бачимо, який кадровий голод зараз в президентській силі»

Опубліковано:
9 Червня, 2019

Святослав Вакарчук запросив до партійного списку «Голосу» певних людей, з якими піде на парламентські вибори. Туди, зокрема, входять понад півсотні волонтерів. Про команду та про те, з якими гаслами, ідеями, пропозиціями буде йти партія «Голос» на вибори, будемо говорити з гостем студії «Доброго ранку, Країно!» Андрієм Шараскіним – актором, режисером та членом команди партії «Голос».

Що означає бути членом команди «Голосу»?

Вся команда працює над тим, аби зараз зробити ті кроки, які ми маємо зробити. Швидка парламентська кампанія, партія новостворена, і тому всі спочатку стають членами команди. І це найголовніше, тобто ми приєднуємося, і всі, хто долучаються зараз, це найперше члени команди, які витворюють цей політичний стартап, який заснований на зовсім інших принципах і взаємовідносинах всередині команди.

Не факт, що ви будете балотуватися?

У нас насправді безпрецедентна історія. Є номінаційний комітет, який визначає, хто буде, як буде. Нам важливо, аби, окрім порядності і патріотизму, щоб це були професійні люди, які кожен по своєму напряму принесе якнайбільше користі Україні в парламенті. А ми як члени команди наважимося, хто на якому місці буде в списку, чи буде він в списку, чи буде вже займатися у виконавчих структурах роботою, це вже другий план. Ми хочемо створити найпотужнішу фракцію для того, аби мати свій голос в новому українському парламенті.

Як партія сподівається отримати високий результат, адже її члени майже не відомі суспільству? Як «Слуга народу»?

Дві кардинальні відмінності. Команду «Слуга народу» не було заявлено. Тут же частина членів нашої команди відразу заявлені в перший день були, ще 16 травня. І практично через день ми представляємо ще нових членів команди. Вчора були представлені ще двоє членів команди, і на сайті вони з’являються. Так, це молоді. Так, це проактивні. Так, це люди, які будуть робити ключові реформи. В цьому абсолютна різниця від віртуальної кампанії і відсутності взагалі членів будь-яких. Ми ж бачимо, який кадровий голод зараз в президентській силі. Все одно свої знайомі, друзі близькі. Тут же інший підхід. А сподіваємося тільки на те, що ми якраз демонструємо максимально відкриту політику і представляємо людей, які гідні і достойні. А те, що Святослав йде першим номером, і ми його якраз умовили, щоб єдине місце в списку, яке точно відоме, це перший номер Святослава Вакарчука.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #шараскін
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: