«Зовсім кепсько»: Сергій Притула терміново звернувся до українців з проханням

Опубліковано:
8 Червня, 2019

Український артист, комік, шоумен, волонтер звернувся до всіх жителів нашої країни з дуже важливою порадою. Сергій Притула попросив українців не скаржитися на життя. Про це він написав в соцмережах.

Притула додав, що комусь може бути набагато гірше. Свої слова Сергій Притула проілюстрував яскравим життєвим прикладом, пише Під Прицілом.

— Колись на одному благодійному заході від Українського Католицького Університету владика Борис Ґудзяк виступи з промовою. І в ній червоною ниткою повторював присутнім одну тезу “не скаржтеся”! Здавалося б, прості слова, але в них захований глибокий сенс. Адже і справді, ми дуже часто гнівимо Бога своїми наріканнями, коли нам здається, що у нас справи зовсім кепсько, – написав у соцмережі Притула.

Також він розповів про одного з героїв ООС – вчителя математики, морпіха, який пішов добровольцем захищати Україну, Сергія Тулюпе.

— Потрапив під обстріл. Поки не ходить. Поки не бачить. Поки що має осколки. І він НЕ СКАРЖИТЬСЯ. Він приїхав з побратимами на концерт і щиро сміявся, – розповів захоплений мужністю і сильним характером бійця Притула.

Він додав, що його тезка мріє швидше відновитися і знову відправитися на фронт.

— Придивіться до цього чоловіка і зрозумійте, що ваші клопоти, іноді, це просто тимчасовий дискомфорт, а не серйозна проблема. І не скаржтеся, друзі! Не скаржтеся”, – ще раз настійно звернувся до всіх українців Притула.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #звернення, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Притула, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: