Погодні аномалії: на Кіровоградщині блискавка спалила райадміністрацію, в Тернопільській області – сарай, а на Херсонщині вбила дівчину

Опубліковано:
5 Червня, 2019 о 10:37

У місті Благовіщенське (колишня Ульянівка) розряд блискавки влучив у будівлю місцевої райадміністрацїї і вона майже повністю згоріла. Про це у Facebook написав народний депутат Вадим Денисенко.

За його словами, візуально, на відновлення будівлі потрібно близько десяти мільйонів гривень. Пан Денисенко занепокоєний, що тепер місцева влада випрошуватиме із Держбюджету ці гроші на ремонт свого приміщення, хоча в місті вже кілька десятиліть немає каналізації і цим чиновники не переймаються.



Читайте також

Через негоду аграрії Тернопілля зазнали мільйонних збитків
Сусідню з Тернопільщиною область затопило так, що страшно дивитися (Фото)

Накоїла негода лиха і на Тернопільщині. О 18:29 у селі Пізнанка Гусятинського району блискавка влучила у господарську будівлю і частково її знищила – вигоріло площі 45 м кв. даху, кажуть місцеві рятувальники.

Але найбільша трагедія сталася днями на Херсонщині – там блискавка вбила 17-річну дівчину. Заробітчани працювали на полі, коли почалася гроза. Всі кинулися втікати, а дівчина розмовляла по мобільному телефону. І саме в цей момент розряд в неї влучив, йдеться у сюжеті колег  із ТСН.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #блискавка, #дощ, #негода, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #сарай, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: