З банківського рахунку тернополянина пропало 35 тис гривень

Опубліковано:
3 Червня, 2019 о 13:13

Нестачу грошей на своєму рахунку помітив 54-річний тернополянин, повідомляють у поліції. Чоловік не дорахувався 35 тисяч гривень, тому звернувся до правоохоронців із заявою про крадіжку.

Читайте також



Тернополянин допоміг затримати крадія

Оперативники встановили, що, ймовірно, до злочину причетний знайомий потерпілого – 20-річний тернополянин. Саме йому напередодні заявник давав свій телефон і просив показати, як користуватися мобільним банківським додатком. Тернополянин також продиктував товаришу пін-код доступу до рахунку. Кошти зловмисник перекидав тричі. Наразі поліцейські встановлюють місце перебування підозрюваного. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за статтею 185 ККУ – крадіжка. Правоохоронці вкотре застерігають краян не розголошувати нікому  паролі доступу(пін-коду) до свого електронного гаманця, адже цим можуть скористатися злодії.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #крадіжка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: