30 травня у Тернополі на благодійному аукціоні збиратимуть кошти для потребуючих похилого віку та людей з інвалідністю

Опубліковано:
29 Травня, 2019

30 травня у Тернополі відбудеться благодійний аукціон, де збиратимуть кошти для потребуючих людей похилого віку та осіб з інвалідністю. Відбудеться захід у приміщенні ресторану «Garden hall». Розпочнеться аукціон о 19.00 год. Про це організатори – SMMSstudio, повідомляють у Facebook:

«Роблячи добро іншим ми отримуємо набагато більше, ніж віддаємо. Благодійний аукціон, який організовує всеукраїнський Волонтерський рух – це Ваш шанс зробити цей світ трішки кращим. Запрошуємо усіх долучитися до спільної Великої справи – збір коштів для допомоги стареньким та людям з інвалідністю. Проект PRO_Милосердя – це доставка смачних обідів людям, які самостійно не можуть покинути помешкання. Десятки стареньких, безпомічних та хворих людей завдяки Вам ситі. Нова мета проекту – збір коштів для купівлі автомобіля, який буде не лише розвозити їжу, а й буде обладнаний мікроліфтом для перевезення людей на колясках. На благодійному аукціоні, організованому волонтерами, будуть продаватися цінні речі, які точно припадуть Вам до душі. Усі вилучені кошти підуть на великі справи. PRO.Милосердя.

Давайте разом робити добро!

Коли? – 30 травня, 19:00 год.

Де? – Ресторан Garden Holl

Вхід – 200 грн.

За детальнішою інформацією телефонуйте – 0 (97) 701 03 77, Оксана Мекуляк», – йдеться у повідомленні організаторів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #аукціон, #благодійність, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: