У Тернополі відкривають таємниці місцевого замку

Опубліковано:
29 Травня, 2019

Таємничі знахідки, підземний хід та багато недосліджених фактів – усе це про Тернопільський Старий замок. Мабуть кожен тернополянин чи турист милувався його красою. Та не кожен знає на скільки цікава його історія. Знімальна група Т1 Новини переконалася в цьому і розкаже вам.

Екскурсія Старим замком. Наша знімальна група вирішила з’ясувати, чим зацікавлюють туристів, і ми йдемо на екскурсію в підземелля замку. Біля підніжжя екскурсовод розповідає історію походження Тернополя, його засновника та цікаві легенди про замок.

Після короткого екскурсу разом із студентами Галицького коледжу спускаємося у цокольний поверх, де згодом дізнаємося його таємничу історію.

“Наші археологи коли почали розкопки, то на подвір’ї, там де тепер кущі ростіть, знайшли знахідки черняхівської культури”, каже екскурсовод ТІЦ Оксана Ленчук.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дослідження, #замок, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #таємниця, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Сергій Гаріян
20:10, 20 Травня, 2024

Лікар Сергій Гаріян: «З початку війни ми прооперували майже десять тисяч військових»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: