Зеленський і депутати домовились про дострокові вибори в Раду: озвучено дату (Відео)

Опубліковано:
21 Травня, 2019 о 14:09

Президент України Володимир Зеленський домовився з лідерами фракцій Верховної Ради про розпуск Парламенту і проведення дострокових парламентських виборів.

Про це заявив на брифінгу під АП лідер фракції «Радикальної партії» Олег Ляшко, зазначивши, що вибори, ймовірно, відбудуться 21 липня, повідомляє «Обозреватель».



При цьому перший віце-спікер Ради Ірина Геращенко назвала дві можливі дати виборів.

«Президент планує такий указ випустити, якщо не сьогодні (21 травня, – ред.), то в найближчі дні, для того, щоб вибори пройшли через 60 днів, і це 21 або 28 липня», – сказала Геращенко.

За словами Геращенко, Зеленський має намір просити Верховну Раду провести позачергове засідання, щоб затвердити зміни у виборчому законодавстві.

«Згідно з консультаціями, є така ініціатива новообраного Президента: звернутися до Верховної Ради щодо проведення позачергової сесії, на якій провести зміни (виборчого, – ред.) законодавства. Всі фракції і політичні групи будуть визначатися», – зазначила вона.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #верховна рада, #дострокові, #зеленський, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: