Кожну господиню напевно хоч раз цікавило питання, як приготувати горохову кашу в мультиварці? Ми розповімо тобі, як це зробити покроково. Приготування горохової каші, як і будь-якої страви в мультиварці, на перший погляд здається простим, проте є ризик, що крупа розвариться, і твоя каша перетвориться в пюре. Блюдо це досить універсальне, подавати можна з тушкованим м’ясом або рибою, овочами і підливою.
Читайте також
Перегляньте також:
- Друге місце в Україні: ТНПУ лідирує за працевлаштуванням
- У Тернополі водій вантажівки наїхав на 47-річну жінку
Горохова каша в мультиварці – інгредієнти:
1 стакан гороху,
1 цибулина,
50 г вершкового масла,
2 склянки води,
чорний мелений перець за смаком,
сіль за смаком.
Горохова каша в мультиварці – рецепт приготування:
1. Горох бажано заздалегідь замочити в холодній воді на 8 годин. Потім воду злий, а горох гарненько помий.
2. Цибулю дрібно поріж.
3. Закинь цибулю в чашу мультиварки зі шматочком вершкового масла, вибери режим “Підігрів” і обсмаж цибулю 10-15 хвилин.
4. Додай у чашу воду і підготовлений горох. Якщо він був замочений, то вибери режим “Каша”, 30 хвилин.
5. Якщо ти кладеш сухий горох, то режим мультиварки доведеться змінити. В цьому випадку вибери “Тушкування”, 2 години.
6. Наприкінці приготування посоли і поперчи горохову кашу в мультиварці.
7. Перед подачею горохову кашу заправ вершковим маслом.
Смачного!