Вовк: Валентин Наливайченко вийде в другий тур президентських виборів

Опубліковано:
21 Березня, 2019 о 18:18

Є всі підстави вважати, що кандидат у президенти Валентин Наливайченко вийде в другий тур президентських виборів. Про це під час інтерв’ю заявив генерал СБУ, голова ГО «Антикорупційний рух», заслужений юрист України Василь Вовк.



«Про це свідчить і його біографія, і його діяльність, а також перспективи та особистісні характеристики кандидата», — пояснює свою позицію Василь Вовк.

Він додав: «Я бачу кандидата без грошей: без бордів і великих затрат. Беручи все до уваги, я і наводжу приклад Валентина Наливайченка як кандидата, за якого вболіватиму в другому турі».

Щодо інших претендентів на посаду Президента України генерал СБУ Вовк висловився більш стримано: «Сподіваюся, що ми матимемо неочікувані результати щодо деяких кандидатів. Валентин Наливайченко — у другому турі!»

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #другий тур, #канддат, #наливайченко, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Президент, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: