Пошкоджені сіті-лайти із зображенням одного із кандидатів на пост Президента на вулиці КоновальцяПро це правоохоронцям 19 березня повідомив тернополянин. 

За фактом поліцейські відкрили кримінальне провадження відповідно до частини 1 статті 296 ККУ « Хуліганство ». Поліція встановлює причетних до злочину. 



На конструкціях одного міських комунальних підприємств хтось розклеїв агітаційну рекламу, чим порушив правила благоустрою міста. Про це у поліцію повідомив директор підприємства. Крім цього, на будівлях були розклеєні листівки про зустріч з одним з кандидатів в Президенти без вихідних даних. Інформацію перевіряють.

Загалом, з початку передвиборчої кампанії до територіальних підрозділів Нацполіції Тернопільщини надійшло 96 повідомлень, пов’язаних із порушенням вимог виборчого законодавства. Правоохоронці склали 31 адмінпротокол та розпочали одне кримінальне провадження. За такі правопорушення передбачена як адміністративна, так і кримінальна відповідальність.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #агітація, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: