Весна не за горами: коли на Тернопільщині потепліє

Опубліковано:
28 Лютого, 2019 о 13:13

Весняне потепління не за горами, – кажуть метеорологи. Вже з наступного тижня передбачають значно вищі температурні показники. Проте щодо найближчих прогнозів, то вони не надто оптимістичні. До кінця тижня спостерігатиметься похмура прохолодна погода, – пише За Збручем.

«У найближчий понеділок, 4 березня, південно-західний вітер принесе в Україну потепління. Поступово температура повітря йтиме вгору і навіть перескочить +10 градусів. Але це буде з понеділка.
А поки що особливих змін у погоді, включно з вихідними, не буде. Звичайно, мокрий сніг притихатиме, подекуди переходитиме у дощ чи мряку, навіть подекуди прояснятиме.  Проте температура повітря буде низькою. Найближчої ночі очікується від 2 тепла до 3 морозу, вдень +1+5 градусів. Весь час задуватиме холодний вітер, який вгомониться аж в суботу-неділю», – повідомила синоптик Наталка Діденко.



Упродовж доби в регіоні залишатиметься високою ймовірність дощів, – попереджають метеорологи. Стовпчики термометрів коливатимуться від незначного мінуса до незначного плюса.

Софія Романська

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #погода, #прогноз, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: