Котлети без м’яса: найсмачніша страва в піст

Опубліковано:
23 Лютого, 2019 о 23:37

Найкраща страва, яку вона готувала у піст! Усі сусіди рецепт просили! Бабуся знала один секрет, як готувати їх пишними та соковитими! Вони і вам дуже сподобаються!

Інгредієнти для овочевих котлет:



300 г пшона,

150 г капусти,

4 цибулини,

150 г гарбуза,

1 ч.л. солі,

щіпка запашного перцю,

панірувальні сухарі

Приготування овочевих котлет:

Пшоно відваріть в підсоленій воді (2-3 склянки води) до готовності. Трохи остудіть.

Цибулю очистіть, капусту і гарбуз наріжте і пропустіть через м’ясорубку (або подрібніть в блендері). Додайте овочеву масу в пшоняну кашу, посоліть і приправте запашним перцем, перемішайте.

З фаршу сформуйте котлети, обваляйте в панірувальних сухарях.

Рослинну олію нагрійте в сковороді і обсмажте овочеві котлети з пшоном до золотистого кольору з двох сторін.

Смачного!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #котлета, #рецепт
Коментарі





Інтерв'ю
Волонтерка з Тернополя Ольга Коновал про втрату чоловіка і дитини
22:10, 5 Листопада, 2024

Волонтерка з Тернополя Ольга Коновал про втрату чоловіка і дитини

ТОП новини тернопільщини: