Найкраща страва, яку вона готувала у піст! Усі сусіди рецепт просили! Бабуся знала один секрет, як готувати їх пишними та соковитими! Вони і вам дуже сподобаються!
Інгредієнти для овочевих котлет:
Перегляньте також:
- Оксамитовий грибний суп що зігріє вас у холодну пору
- Пісний рецепт пончиків з повидлом які потішать вас своїм смаком
300 г пшона,
150 г капусти,
4 цибулини,
150 г гарбуза,
1 ч.л. солі,
щіпка запашного перцю,
панірувальні сухарі
Приготування овочевих котлет:
Пшоно відваріть в підсоленій воді (2-3 склянки води) до готовності. Трохи остудіть.
Цибулю очистіть, капусту і гарбуз наріжте і пропустіть через м’ясорубку (або подрібніть в блендері). Додайте овочеву масу в пшоняну кашу, посоліть і приправте запашним перцем, перемішайте.
З фаршу сформуйте котлети, обваляйте в панірувальних сухарях.
Рослинну олію нагрійте в сковороді і обсмажте овочеві котлети з пшоном до золотистого кольору з двох сторін.
Смачного!