Тернопільські господині знову взялися за ліплення вареників. Цими днями вони готували вареники з картоплею та капустою. Страву у готовому вигляді волонтери доставлять до зони бойових дій, – пише За Збручем.
Як розповіла волонтерка Анна Руда, тернопільські господині збираються переважно двічі на тиждень. За декілька годин роботи готують більше десяти відер вареників. Страву заливають смальцем і в готовому вигляді відправляють на Східну Україну. Відтак воїнам залишається тільки розігріти вареники.
Перегляньте також:
- Друге місце в Україні: ТНПУ лідирує за працевлаштуванням
- Герой Павло Савка назавжди повернувся додому на Тернопільщину
«Ми так працюємо вже від 2014-го року. Вареники відправляємо регулярно. Так само регулярно збираємося у «Бункері С». Вдячні всім, хто нам допомагає, а також жертвує продукти. Запрошуємо наших тернопільських господинь, бо інколи бракує робочих рук».
Нагадаємо, збираються тернопільські господині у приміщенні громадської організації «Бункер С» за адресою вул. Старий Ринок 1А.
Софія Романська