Короп, запечений у духовці, дуже простий і швидкий у приготуванні.

Вам і вашим рідним сподобається такий незвичайний рецепт такої звичної для нас риби, як короп. Потіште себе і близьких.



Приготування:

1. Рибу почистіть, зробіть уздовж невеликі надрізи, починаючи від хребта, для того, щоб у фаршированій рибі не було дрібних кісточок.

2. Коропа натріть сіллю і перцем, залиште в холодному місці щонайменше на одну годину, можна на ніч.

3. Цибулю наріжте півкільцями, моркву натріть на тертці і злегка протушкуйте на олії 5 хвилин, щоб овочі підсмажилися не сильно, можна додати ложку води.

4. Коли овочі охолонуть, половину викладіть на дно форми, в якій будете запікати рибу, а другою половиною нафаршируйте коропа.

5. Запікайте в духовці за температури 180 °С 15 хвилин.

6. Наріжте кільцями один помідор і викладіть на рибу, готуйте ще 5–10 хвилин.

7. За 5 хвилин до готовності полийте запеченого коропа вершками.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #короп, #приготування, #рецепт
Коментарі





Інтерв'ю
«Spektr» – нове лице відомої стоматології
10:14, 17 Листопада, 2024

«Spektr» – нове лице відомої стоматології

ТОП новини тернопільщини: