Подруга запросила в гості скуштувати найкращий у світі торт. І справді, я була в захваті від його смаку.
Цей торт – просто чудо. У нього є все найнеобхідніше: ніжна, солодка структура, жовтий м’який крем, повний хрустких сюрпризів, пише Bucataria Noastra.
Перегляньте також:
- Оксамитовий грибний суп що зігріє вас у холодну пору
- Пісний рецепт пончиків з повидлом які потішать вас своїм смаком
Як же добре, коли ви можете з’їсти більше одного шматочка без проблем!
Рецепт єгипетського торта, який багато хто називає найкращим в світі.
Ось що вам знадобиться, щоб приготувати його:
Для 3 тонких коржів:
6 білків;
6 столових ложок цукру;
2,5 столові ложки борошна;
150 г лісових мелених горіхів.
Для заварного крему:
10 жовтків;
10 столових ложок цукру;
3 столових ложки борошна / кукурудзяного крохмалю;
20 г ванільного цукру;
340 мл молока;
170 г масла;
ванільний цукор.
Для хрусткого крему:
200г звичайного +4 столових ложки карамелізованого цукру;
130г лісових горіхів;
200 мл рідких збитих вершків.
Для декору (необов’язково):
горіхи;
збиті вершки;
шматочки карамелізованого цукру.
Підготовка:
Розігрійте духовку до 170 ° С.
Коржі:
Інгредієнти для кожного коржа: 2 яєчних білка, 2 столові ложки цукру, 1/2 столової ложки борошна, 50 г мелених горіхів.
Збийте білки, повільно додавайте цукор і збивайте до жорстких піків. Поступово всипте борошно і мелені горіхи, перемішуючи лопаткою.
Нанесіть готове тісто на кругле деко діаметром 20 см і печіть 25 хвилин.
Заварний крем:
Поставте каструлю на вогонь і додайте туди жовтки, цукор, борошно / крохмаль, ванільний цукор і молоко, і розмішуйте, поки не вийде однорідний і густий крем. Залиште його при кімнатній температурі до повного охолодження.
Збийте крем з м’яким маслом і добре перемішайте.
Хрусткий крем:
Змішайте вершки з горіхами і карамелізований цукром.
Тепер збираємо торт!
Все дуже просто: 1 корж, 1 шар заварного крему, 1 шар хрусткого крему. Потім повторіть спочатку.
Швидше за все, у вас залишиться трохи заварного крему, так що можете змастити бортики торта.
Тепер можете прикрасити торт збитими вершками, горіхами і шматочками карамелізованого цукру!
Смачного!