Ми «в серці» примхливого циклону: синоптики про погоду на тиждень

Опубліковано:
7 Січня, 2019 о 20:13

Протягом найближчих п’яти днів в Україні буде мінлива погода, місцями пройде дощ з мокрим снігом, повдомляє ukr.segodnya.ua з посиланням на український Гідрометцентр.

Україна на найближчі п’ять днів опиниться в центрі циклону, який принесе мінливу погоду. Протягом усього тижня на всій території країни очікуються снігопади. Місцями вони припиняться на день, і навіть може виглянути сонце, але до кінця тижня знову замете. А температура коливатиметься, вночі опускаючись до серйозних зимових температур. 



У вівторок, 8 січня, сніг відступить з центральних і північних областей. Але на заході, півдні і сході країни сніжитиме. Температурний режим буде на рівні попереднього дня.

У середу, 9 січня, на південному сході країни прогнозують припинення снігопадів і навіть буде сонячно з потеплінням. На решті території країни сніг і так само морозно, до мінус 5-8 нижче нуля.

У четвер, 10 січня, снігопади знову повернуться на всю територію країни. На південному сході місцями мокрий сніг з дощем. Там температура буде від -1 морозу до +1 тепла. На решті території від -3 до -6 морозу вдень і до 8-10 морозу вночі.

У п’ятницю, 11 січня, погода в Україні буде схожою з попереднім днем. У центрі і на півночі країни можливе послаблення морозів. Але опади у вигляді снігу і мокрого снігу з дощами на південному сході збережуться.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #погода, #прогноз, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: