Сьогодні в Україні минає термін дії воєнного стану

Опубліковано:
26 Грудня, 2018

Сьогодні, 26 грудня, Закінчується термін введеного місяць тому воєнного стану в Одеській, Миколаївській, Херсонській, Запорізькій, Луганській, Донецькій, Сумській, Харківській, Чернігівській та Вінницькій областях.

Закінчується дія воєнного стану о 14:00, пише «УП».

Воєнний стан в Україні було введено з 14 години 26 листопада 2018 року терміном на 30 діб – до 14 години дня 26 грудня 2018 року.

Він діяв у областях, розташованих уздовж російського кордону, придністровської ділянки молдовського кордону та на узбережжі Чорного і Азовського морів.

Нагадаємо, 25 листопада ввечері Росія атакувала українські катери у Керченській протоці. У Мережі з’явилося відео атаки.

За даними ВМС України, шестеро українських військовослужбовців отримали поранення. Московити ж кажуть, що внаслідок атаки в морі “отримали легкі поранення” троє українських військових. Також Росія захопила три українські військові катери.

Весь склад ВМС підняли за тривогою, всі кораблі виходять у море.

Рада національної безпеки й оборони на засіданні, що почалося після півночі 26 листопада, підтримала рішення про впровадження воєнного стану в Україні на 60 діб.

26 листопада депутати Верховної Ради проголосували за введення воєнного стану на 30 діб від 14.00 26 листопада. Однак не в усій країні, а лише на території десяти областей, які межують із окупованим Кримом та невизнаним Придністров’ям.

27 листопада опублікували новий указ Президента про воєнний стан.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #віськовий стан, #термін
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: